Buiten

Zwemlessen

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Nederland / Waterland

Nederland is rijk aan water, en ook in onze streek is veel water, rivieren, meren, vijvers. Wij als ouders vinden het belangrijk dat onze kinderen goed kunnen zwemmen. Bij Zwembad Bijtelskil werken we nauw samen met de normeringen van de Nationale Raad Zwemveiligheid.

Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Zwembad Bijtelskil is al een aantal jaren licentiehouder Nationale Zwemdiploma's. Daar zijn we uiteraard zeer trots op.

Wil je kind op zwemles ?

Vanaf 4 jaar is het bij ons zwembad al mogelijk om op les te komen. Wij lessen in kleine groepjes van max. 12 kinderen in een groepje met 1 of maximaal 2 vaste zwemonderwijzers.

Lestijden en groepen

Wij geven niet alleen in de ochtend maar ook in de middag les. 
Ochtendgroepen zijn om 7.00 uur of om 7.30 uur. 
Middaggroepen  starten vanaf 17.00 of om 17.30 uur ( kan variabel zijn ).

Het fijne van onze lesgevers is dat er naast het leren zwemmen ook aandacht is voor het spelen.

Inschrijving en de oproep voor de zwemles

U kunt uw kind opgeven nu al via de webshop op onze site. Uw kind komt dan op de wachtlijst en aan de hand van de inschrijfdatum gaan wij onze groepen indelen. Wij zullen u dan via de mail benaderen wat uw voorkeur van tijd is.

Het inschrijfgeld voor het Zwem-ABC is eenmalig. Dit is nu € 25,40 waarbij u gelijk een leskaart voor uw kind krijgt. Bij de inschrijving ontvangt u een mooi inschrijfpakket.

2022 Inschrijfpakket Jip.png

Wanneer uw kind wordt opgeroepen voor de zwemlessen, is het verplicht om ook een abonnement aan te schaffen.

Kleding zwemmen

Bij de zwemlessen hebben wij een vaste dag waarbij het kind met kleding moet zwemmen. Dit zal voor de duidelijkheid zijn de 1e les van iedere week. Dit om al te oefenen voor het diploma zwemmen. De vereisten voor de kleding ontvangt u bij de aanvang van de zwemlessen.

Nijlpaard Jip

Met het afzwemmen zal Jip steevast van de partij zijn. Hij vindt het altijd heel leuk om met alle geslaagde kindjes op de foto te mogen. Zijn fotoboek is al best vol.

Oefenuurtje

Naast het oefenuurtje op zaterdagmorgen van 11.00 uur - 12.00 uur hebben we dit seizoen ook een uurtje op dinsdagavond van 18.00 uur - 19.00 uur.

Privéles en losse les

Het is mogelijk om privélessen te boeken voor uw kind. Neem dan contact op met Elmy van Maastricht. Losse lessen worden door de lesgevers aangeboden in kleine groepjes in overleg.

2020 Diplomazwemmen 7.jpg


Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding

Tarieven

Inschrijving Zwemles ABC (eenmalig)
25,40Bestellen