Buiten

Zwemlessen

Een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind

Nederland / Waterland

Nederland is rijk aan water, en ook in onze streek is veel water, rivieren, meren, vijvers. Wij als ouders vinden het belangrijk dat onze kinderen goed kunnen zwemmen. Bij Zwembad Bijtelskil werken we nauw samen met de normeringen van het NRZ / NPZ.

Wil je kind op zwemles ?

Vanaf 4 jaar is het bij ons zwembad al mogelijk om op les te komen. Wij lessen in kleine groepjes van max. 12 kinderen in een groepje met 1 vaste zwemonderwijzer.

Lestijden en groepen

Wij geven niet alleen in de ochtend maar ook in de middag les. 
Ochtendgroepen zijn om 7.00 uur of om 7.30 uur. 
Middaggroepen  starten vanaf 17.00 ( kan variabel zijn ) , waarbij of er 2 middagen en 2 ochtenden, of er 3 middagen en 1 ochtend les gegeven wordt. 

Het fijne van onze lesgevers is dat er naast het leren zwemmen ook aandacht is voor het spelen.

Inschrijving en de oproep voor de zwemles

U kunt uw kind opgeven aan de kassa of via de webshop op onze site. Uw kind komt dan op de wachtlijst en aan de hand van de inschrijfdatum gaan wij onze groepen indelen. Wij zullen u dan via de mail benaderen wat uw voorkeur van tijd is.

Het inschrijfgeld is eenmalig, dit seizoen is dit € 20,-- waarbij u gelijk een leskaart voor uw kind krijgt.

Wanneer uw kind wordt opgeroepen voor de zwemlessen, is het verplicht om ook een abonnement aan te schaffen.

Kleding zwemmen

Bij de zwemlessen hebben wij een vaste dag waarbij het kind met kleding moet zwemmen. Dit om al te oefenen voor het diploma zwemmen. De zwemonderwijzer zal aangeven welke dag dit is.

Nijlpaard Jip

Aan het begin van de cursus ontvangen de kinderen een zwemtas met een stickerboekje van Jip en een mooie kleurplaat van Jip. Het stickerboekje zal steeds verder gevuld worden aan de hand van de vorderingen van het kind. Met het afzwemmen zal Jip steevast van de partij zijn. Hij vindt het altijd heel leuk om met alle geslaagde kindjes op de foto te mogen. Zijn fotoboek is al best vol.

Oefenuurtje

Normaal hebben wij iedere zaterdag van 10.00 uur - 11.00 uur een oefenuurtje. Dan mogen de leskindjes met hun ouders / verzorgers komen oefenen. Er zal altijd een lesgever aanwezig zijn. De ouder / verzorger dient ook een abonnement of een los bad ticket te hebben. Wij kunnen toch het oefenuurtje door laten gaan. We hebben dit verdeeld in 2 blokken van een half uur. We gaan starten om 10.00 - 10.30 uur met maximaal 15 kindjes + ouders/verzorgers. Het 2e blok start dan om 10.30 - 11.00 uur met ook maximaal 15 kindjes + ouders/verzorgers.

Wil u hieraan meedoen, dan graag opgeven aan de receptie.

Privéles en losse les

Het is mogelijk om privélessen te boeken voor uw kind. Neem dan contact op met Elmy van Maastricht. Losse lessen worden door de lesgevers aangeboden in kleine groepjes in overleg.

2020 Diplomazwemmen 7.jpg


Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding

Tarieven

Inschrijving Zwemles ABC (eenmalig)
20,00Bestellen