Vacature receptioniste/toezichthouder 12-16 uur.

Nieuws

Vacature receptioniste/toezichthouder 12-16 uur.

2022 Bad in de morgen.jpg

Vacature

Voor aankomend seizoen zijn wij op zoek naar een enthousiaste receptioniste/toezichthouder.

Dit geeft jou plezier Tevreden bezoekers!

Daar doe je het voor. Jij bent het eerste gezicht dat ze zien en je weet wat ze zeggen over eerste indrukken. Samen met je collega’s zorg je dat onze gasten vertrekken met een goed gevoel na een dag vol plezier en jouw glimlach bij aankomst is de beste start die ze zich kunnen wensen.

Jij krijgt energie van je werk. Omdat je er energie instopt.

Werken met mensen en ze welkom heten aan het begin van een leuke dag, is helemaal jouw ding.

Jij gaat werken met leuke collega's in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren.

Je neemt graag eigen initiatief.

Dit ga je doen

Jij zorgt voor de ontvangst van onze gasten en je beantwoordt hun vragen. Aan de balie en aan de telefoon. Je houdt je werkomgeving netjes en schoon.

Je bedient onze kassa's, dus je weet als de beste hoe ze werken. Ook kun je overweg met computers. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en je vindt het niet erg om af en toe in de avonden en het weekend te werken.

Tevens werkzaam aan het bad om toezicht te houden met je collega's, om het schoon, veilig en gezellig te maken en te houden voor onze bezoekers.

Wat wij jou bieden

Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodaties. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega's, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Kom jij onze gasten verwelkomen? Dan staan wij naast je om er een spetterend succes van te maken. Reageer voor 01-02-2024 en mail je brief naar info@zwembadbijtelskil.nl T.a.v Lenie van Balkom . We zijn benieuwd naar jouw reactie! Je zult begrijpen dat we je ook gaan vragen om een Verklaring Omtrent het Gedrag.

Kom jij ons team versterken...!!